Política de privacidad y protección de datos en el web

Se garantiza la confidencialidad de los datos personales que se facilitan a través de las páginas de esta web en los términos establecidos por la Ley orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de protección de datos de carácter personal (LOPD), implementando las medidas de seguridad necesarias y adecuadas al tipo de datos personales, de acuerdo con el  Reial decret 1720/2007, de 21 de diciembre, por el que se aprueba el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Los datos que se requieran serán los estrictamente necesarios, adecuados y pertinentes a la finalidad para la cual se recojan y seran sometidos a un tratamiento automatizado.

Las personas interesadas podran ejercer el derecho de acceso, cancelación, rectificación y  oposición previstos en la Ley 15/1999. Para el ejercicio de estos derechos, pueden dirigirse al responsable de estos ficheros al correo electrónico discoverland4x4@gmail.com o al teléfono 872260960.

 

 

Política de privacitat i protecció de dades al web

Es garanteix la confidencialitat de les dades personals que es faciliten a través de les pàgines d’aquest web en els termes establerts per la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), implementant les mesures de seguretat necessàries i adequades al tipus de dades personals, d’acord amb el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Les dades que es requereixin seran les estrictament necessàries, adequades i pertinents per a la finalitat per a la qual es recullin i seran sotmeses a un tractament automatitzat.

Les persones interessades podran exercir el dret d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició previstos a la Llei 15/1999. Per a l’exercici d’aquests drets, podeu dirigir-vos al responsable d’aquests fitxers al correu electrònic discoverland4x4@gmail.com o al telèfon 872260960.